Mésdemil ofereix diferents serveis relacionats amb el món de la música professional, garantint en tot moment els millors preus i resultats.

Per a GRUPS i artistes oferim producció i enregistrament musical al nostre estudi, edició discogràfica amb el segell Mésdemil, serveis de promoció, disseny gràfic i web, així com producció audiovisual de videoclips i serveis fotogràfics. En definitiva, tot el que un grup pot necessitar.

Per a EMPRESES i emprenedors oferim disseny de la pàgina web, del logotip, de la papereria i del banner, i producció de vídeos promocionals, jingles i música per spots publicitaris.

Mésdemil compta amb un equip de persones joves, qualificades i en contínua formació. Un equip que treballa amb ganes i amb il·lusió i que busca les solucions més creatives per satisfer tot tipus de necessitats.

Duem a terme amb èxit els projectes més diversos, CREEM EN TU.

_______________________________________________

Mésdemil ofrece diferentes servicios relacionados con el mundo de la música profesional, garantizando siempre los mejores precios y resultados.

Para GRUPOS y artistas, ofrecemos producción y grabación musical en nuestro estudio, edición discográfica con el sello Mésdemil, servicios de promoción, diseño gráfico y web, además de producción audiovisual de videoclips y servicios fotográficos. En definitiva, todo lo que un grupo puede necesitar.

Para EMPRESAS y emprendedores ofrecemos diseño de página web, logotipo, diseño de papelería, banners, producción de vídeos promocionales, de jingles y de música para spots publicitarios.

Mésdemil cuenta con un equipo de personas jóvenes, cualificadas y en continua formación. Un equipo que trabaja con ganas e ilusión y que busca soluciones creativas para satisfacer todo tipo de necesidades, llevando a cabo con éxito los proyectos más diversos,CREAMOS EN TI.